Proizvodnja in popravilo bokobranov

Bokobrani so nepogrešljiv del opreme vsakega plovila in imajo pomembno vlogo pri zaščiti trupa pred poškodbami ter ohranjanju njegovega estetskega videza.

Njihov namen je preprečevanje prask, odrgnin ali drugih poškodb trupa, ki bi lahko nastale med privezovanjem, sidranjem ali med plovbo ob pomolih.

Bokobran je namenjen tudi stabilizaciji plovila in zmanjšanja nagibanja v valovitem morju. To pripomore k večji varnosti in udobju na krovu, saj zmanjšuje tveganje za poškodbe posadke ali opreme zaradi nenadnih sunkov ali udarcev.

Bokobrani so različnih oblik, velikosti in materialov, prilagojeni različnim vrstam plovil in plovbnim pogojem. Od klasičnih gumijastih bokobranov do napihljivih bokobranov in celo elektronsko nadzorovanih sistemov. Izbira primernega bokobrana je odvisna od velikosti plovila, tipa uporabe ter osebnih preferenc lastnika.

Kakovostno nameščeni in pravilno izbrani bokobrani so vitalen element za ohranjanje varnosti trupa ter estetskega videza plovila. Zato je pomembno, da jih skrbno izberete, saj lahko le tako opravljajo svojo funkcijo učinkovito in zanesljivo.

Ponujamo vam:

Bokobrani za manjša plovila:

Varovanje vašega plovila pred udarci in poškodbami je ključnega pomena za dolgotrajno varnost in estetiko. Naše podjetje izredno dobro obvladuje izdelavo in popravila bokobranov, saj se zavedamo, kako pomembno je, da so ti deli vašega plovila brezhibni.

Izdelava bokobranov po meri za večja plovila:

Za večja plovila nudimo izdelavo bokobranov po meri, ki so prilagojeni potrebam plovila in njegovim specifikacijam. Ker so večja plovila pogosto izpostavljena močnejšim udarcem in obremenitvam, je izjemno pomembno, da so bokobrani ustrezno dimenzionirani in kakovostno izdelani.

Lost your password?